Collection: KUJT E BUZVE KREMISHT T LON GJATA TG GJATA

Një rresht buzësh kremoz pa peshë i shoqëruar me një buzëkuq të lëngshëm të papërshkueshëm nga uji.

Kjo dyshe me shkëlqim mat i ngop buzët me një ngjyrë të pasur të qëndrueshme që nuk do të rrjedh gjak ose pendë.

I mbushur me vaj ulliri, kokosi dhe ricin për një veshje të rehatshme gjatë gjithë ditës.
4 produktet
 • Paketimi i buzëve JUDAH
  EDONA JUDAH LIP KIT
  Çmimi i rregullt
  $22.99
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  $22.99
  Çmimi i rregullt
  $22.99
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur
 • TRIO
  EDONA LIP KITS TRIO
  Çmimi i rregullt
  $65.99
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  $65.99
  Çmimi i rregullt
  $65.99
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur
 • Komplet buzësh STELLAR
  EDONA STELLAR LIP KIT
  Çmimi i rregullt
  $22.99
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  $22.99
  Çmimi i rregullt
  $22.99
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur
 • Paketimi i buzëve ROSARIO
  EDONA ROSARIO LIP KIT
  Çmimi i rregullt
  $22.99
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  $22.99
  Çmimi i rregullt
  $22.99
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur