ZBULONI POPPY KUQ

TĂ« zgjedhura

SI T DE BENI ME NGJITJE TIP BUPSHQIMIT

Njollat e kuq buzësh janë të vështira! Për shkak se janë natyrshëm me vaj, ju duhet të përdorni produkte që luftojnë yndyrat! Disa nga këto produkte me siguri i keni tashmë. Spërkateni njollën me uthull, alkool fërkues apo edhe llak flokësh! Mund të duhet pak fërkim dhe pastrim, por është absolutisht e mundur!

Zbulimi i tonit të lëkurës

Nëse venat tuaja duken blu ose vjollcë, ju keni një ton të ftohtë të lëkurës .

Nëse venat tuaja duken jeshile ose blu të gjelbërta, keni një ton të ngrohtë të lëkurës

Nëse nuk mund të kuptoni nëse venat tuaja janë jeshile ose blu, ka shumë të ngjarë të keni një ton neutral!

A SASHT SA E SIGURT T TO PRDORNI KOSMETIKN P WHRGJEGJSI GJIQSI?

Ndërsa shumica e produkteve janë të sigurta dhe të padëmshme për nënat gjidhënëse dhe foshnjat, ka disa përbërës që duhet të shmangim. Këto shpesh renditen si:Retinoide, Diferin, Octinoxate, Oxybenzone etj. Gjithmonë këshillohuni me mjekun tuaj para përdorimit!