EDONA STELLAR LIP KIT
EDONA STELLAR LIP KIT FACE
EDONA STELLAR LIP KIT DRESS
Lipstick Tones
Lip Kits Box back DESCRIPTION
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,EDONA STELLAR LIP KIT
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,EDONA STELLAR LIP KIT FACE
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,EDONA STELLAR LIP KIT DRESS
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,Lipstick Tones
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,Lip Kits Box back DESCRIPTION

Komplet buzësh STELLAR

Çmimi i rregullt
$22.99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
$22.99
Çmimi i rregullt
$22.99
E shitur
Çmimi i njësisë
per 

Buzë buzësh MATTE CREAMY LINER MATTEK

i guximshëm, i pasur & amp; absolutisht e kuqe FABULOZE


* Një astar buzësh pa peshë, i butë, i shoqëruar me një buzëkuq të lëngshëm të papërshkueshëm nga uji.
* Ky dyshe me shkëlqim mat i ngop buzët me një ngjyrë të pasur të qëndrueshme që nuk do të rrjedh gjak ose pendë.
• i mbushur me vaj ulliri, pluhur dhe kokosi për një veshje të rehatshme gjatë gjithë ditës.