Skip to product information
1 of 5

Edona De los Rios

Paketimi i buzëve JUDAH

Paketimi i buzëve JUDAH

Regular price $22.99 USD
Regular price $22.99 USD Sale price $22.99 USD
Sale Sold out

Buzë buzësh MATTE CREAMY LINER MATTEK

një amp, i thjeshtë, i artë &; cirk lëkundës universalisht

* Një astar buzësh pa peshë, i butë, i shoqëruar me një buzëkuq të lëngshëm të papërshkueshëm nga uji.
* Ky dyshe me shkëlqim mat i ngop buzët me një ngjyrë të pasur të qëndrueshme që nuk do të rrjedh gjak ose pendë.
• i mbushur me vaj ulliri, pluhur dhe kokosi për një veshje të rehatshme gjatë gjithë ditës.

View full details