EDONA LIP KITS TRIO
EDONA LIP KITS TRIO DETAILS
Lipstick Tones
Lipstick Tones
Lip Kits Box back DESCRIPTION
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,EDONA LIP KITS TRIO
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,EDONA LIP KITS TRIO DETAILS
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,Lipstick Tones
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,Lipstick Tones
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,Lip Kits Box back DESCRIPTION

TRIO

Çmimi i rregullt
$65.99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
$65.99
Çmimi i rregullt
$65.99
E shitur
Çmimi i njësisë
per 

Buzë buzësh MATTE CREAMY LINER MATTEK

TRIO I PREFEKTUAR: Yjor, Rosario, Judë.

* Një astar buzësh pa peshë, i butë, i shoqëruar me një buzëkuq të lëngshëm të papërshkueshëm nga uji.
* Ky dyshe me shkëlqim mat i ngop buzët me një ngjyrë të pasur të qëndrueshme që nuk do të rrjedh gjak ose pendë.
• i mbushur me vaj ulliri, pluhur dhe kokosi për një veshje të rehatshme gjatë gjithë ditës.

Customer Reviews
5.0 Based on 1 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
A Edona De los Rios Customer
JK
12/01/2020
Jenny K.
United States United States
Love it!

I love these lip kits. They go on smooth and didn’t end up on my teeth all day!