EDONA ROSARIO LIP KIT
EDONA ROSARIO LIP KIT SMILE
EDONA ROSARIO LIP KIT MAKEUP
Lipstick Tones
Lip Kits Box back DESCRIPTION
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,EDONA ROSARIO LIP KIT
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,EDONA ROSARIO LIP KIT SMILE
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,EDONA ROSARIO LIP KIT MAKEUP
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,Lipstick Tones
  • Vendos imazhin në shikuesin e Galerisë,Lip Kits Box back DESCRIPTION

Paketimi i buzëve ROSARIO

Çmimi i rregullt
$22.99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
$22.99
Çmimi i rregullt
$22.99
E shitur
Çmimi i njësisë
per 

Buzë buzësh MATTE CREAMY LINER MATTEK

 një të gjallë, seksi & amp; super rozë e ndijshme

* Një astar buzësh pa peshë, i butë, i shoqëruar me një buzëkuq të lëngshëm të papërshkueshëm nga uji.
* Ky dyshe me shkëlqim mat i ngop buzët me një ngjyrë të pasur të qëndrueshme që nuk do të rrjedh gjak ose pendë.
• i mbushur me vaj ulliri, pluhur dhe kokosi për një veshje të rehatshme gjatë gjithë ditës.

Customer Reviews
5.0 Based on 1 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
J
03/11/2021
Jenny
United States United States
Stays on Lips, Not Teeth, Inspires Compliments

I bought the rosario lip kit for my mother in law for Christmas. We had dinner with her tonight and she was wearing it. She said it has stayed on all day and someone complimented her lip color while at the beauty salon. I’m also a fan of these lip kits. I never have the lipstick on teeth problem when I wear edona.